Selectie Sc. Meddo Dames 1 2013-2014

Uitslagen Sc. Meddo Dames 1

Stand Sc. Meddo Dames 1

Neede vr1- Meddo vr1 Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Carmen Esselink   
maandag 13 oktober 2014 07:11
Zondag 12 mei speelden de dames 1 van Meddo uit in Neede tegen Neede Vr1. De eerste helft liep het redelijk gelijk op. Neede zette veel druk op het middenveld en de verdediging. Voorin werd door Meddo wel geprobeerd te scoren, maar daar stond de keeper keer op keer op de goede plek. Zo kwam het dat richting het eind van de eerste helft het eerste doelpunt van de wedstrijd door Neede werd gemaakt. Dit schudde Meddo wakker.
 
Meddo Da1 - MVV'29 Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Carmen Esselink   
maandag 06 oktober 2014 08:49

Zondag 5 oktober werd er om 11.30 in Meddo, na het maken van uiterst bijzondere teamfoto’s, bij ‘t Konder afgetrapt door Meddo Da1 in de wedstrijd tegen MVV’29 Da2. Meddo begon gelijk al goed met druk zetten. Elke speler brandde met strijdlust. Voorin werd er eindeloos gecombineerd, maar het lukte geen van de aanvallers daadwerkelijk de bal in het netje te krijgen. Halverwege de eerste helft begon daardoor het spel wat minder te lopen. Achterin werd er bij Meddo een communicatiefout gemaakt, de verdediging probeerde zich nog te herstellen, maar dit lukte niet. MVV’29 benutte de kans. Dit leidde dan ook tot de 0-1, waarmee de rust werd ingegaan.

 
Meddo Da1 - DeoDa1 Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Carmen Esselink   
maandag 06 oktober 2014 08:49
Zondag 21 september om half 12 werd er na 1 minuut stilte thuis afgetrapt door de dames van Meddo in de wedstrijd tegen DEO.  Vanaf het begin werd er veel druk gezet, waardoor DEO het achterin moeilijk kreeg. Er werd door iedereen mooi getikt, er werd rust gehouden aan de bal en iedereen coachte een ander vanuit de rug. Het is Michelle rond de 30e minuut gelukt te scoren vanuit de voorzet van Linde. Iets daarna zette Carmen een corner op, deze bal kwam na de voorzet terug en werd erin geschoten. Vlak voor de rust scoorde DEO de 2-1. Hierdoor ging Meddo Dames 1 de rust in met een 2-1 voorsprong. 
 
Dianne bedankt voor alle jaren Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Michelle Kersten   
dinsdag 13 mei 2014 12:36

Zondag 11 mei speelden de dames van Sc. Meddo uit tegen Witkampers te Laren. Op deze mooie dag lijkt het net herfst. De dames waren erg gespannen. Vandaag was ook de dag dat onze lieve leidster/keepster Dianne stopt. Onze goeie spits Lilian en onze toppers Marit, Klaske en Femke speelden hun laatste wedstrijd. En op deze Moederdag was Mijke jarig. Ze is officieel volwassen geworden. Oellie was weer nuchter en top fit om de 3 punten mee naar Meddo te nemen!

Daar is de aftrap! De eerste kans is meteen voor Meddo maar de keepster maakt een redding. Even later schiet Lilian tegen de paal. Meddo combineert mooi op de helft van Witkampers. Carmen is vandaag de keepster die erg blij is dat ze de eerste minuten niet veel hoeft te doen. Zo kan ze rustig bijkomen van de nacht. Ze heeft een paar mooie vangballen. Door een fout van de verdediging van Witkampers komt Wencke er langs, helaas krijgt ze de bal niet goed mee. Milou zet een mooie vrije trap op, hierdoor krijgt Natascha kans, alleen beland de bal in de handen van de keeper. De spits van Witkampers scoort in de 37ste minuut. Hierdoor heeft Witkampers weer vertrouwen en spelen ze sterker dan Meddo.

De 2de helft begint meteen met goed begin voor Meddo. Linde zet een mooie bal voor op Lilian die schiet helaas in de handen van de keepster. Onze sponsor/barman George is ook in de duck-out komen zitten gezellig tussen de meiden. Wencke heeft weer leuk commentaar en zorgt voor de gezelligheid op de bank. Oellie komt er achter wat van dag het is om half 2. Ons uitzicht wordt belemmerd door de verdwaalde grensrechter. Femke is de baas over de bal, haar tegenstander komt er niet langs. Manon laat weten dat de scheidsrechter een privé stamtafel met zich mee draagt IDEAAL toch! In de 55ste minuut scoort Witkampers doordat de bal onder de voet door glijdt helaas 2-0. Linde en Lilian blijven gevaarlijk voor de verdediging van Witkampers.

Ilona en marit zijn ook gezellig komen kijken samen met de baby's Jesse en Charlie. Mooie kans nog voor Natascha maar kan de bal net niet goed genoeg koppen. Mijke verteld dat ook in het verslag moet dat ze naar de bal keek dat jullie dat even weten. Martine was nog goed wakker en red een tegengoal. Dianne heeft een leuke nieuwe kapsel BLONDINE. Carmen valt geblesseerd uit, onze Natascha valt in voor haar. De tegenstander schiet van een afstand en Natascha kan er net niet goed bij, helaas goal 3-0. Er wordt gewisseld bij de tegenstander. Dit is ons moment om Dianne te bedanken. Alle speelster deden hun t-shirt omhoog met allerlei leuke bedankteksten hoeveel Dianne voor het team betekent. Dianne is helemaal verrast. Het spel ging weer verder. Lilian krijgt een publiekswissel want onze spits stopt voor een jaartje. Ze krijgt een mooie roos en een leuk kussensloop waarop een foto staat van de dames. Zo zijn we altijd bij haar in de buurt.

Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd eindstand met een 3-0 verlies. Dit werd al snel vergeten. De dames die gaan stoppen werden in het zonnetje gezet.

 
Dames scoren beide wedstrijden het eerste doelpunt Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dianne Pampiermole-Ros   
maandag 12 mei 2014 11:20

13 – 4 – 14

Ratti – SC Meddo

Ratti begint met de aftrap. In de 4eminuut zet Milou een vrije trap op. Door mooi samen spel van Aafke en Lilian passeert de laatst genoemde de laatste vrouw en scoort de 0 – 1 voor Meddo. Wencke krijgt ook een kans maar werd naast geschoten. De thuisclub komt met een antwoordt en valt aan, Lieselot houdt de bal tegen maar laat hem ook weer los (bijna in de goal) maar door de snelle reactie haalt ze hem van de lijn en schopt hem weg. Ratti krijgt nog een kans maar weer is er Lieselot die de bal met 1 hand uit het doel houdt. Meddo gaat weer in de aanval en Natascha schiet naast. In de 15emin krijgen we een corner tegen die achterlangs gaat en Lia zegt : 100. Milou, Wencke en Lilian  hebben weer een mooi samenspel maar deze wordt gestopt. Lilian komt even later alleen voor de goal en geeft een lob over de keepster en ook net over de goal. Een aanval van de thuisclub wordt gestopt door Anke. De thuisclub wordt moe en geeft aan dat ze willen wisselen, Mietjes zegt Lia. Het zonnetje begint te schijnen en het gaat gelijk op. De  aanval van Ratti wordt te niet gedaan door een rustige, koelbloedige Milou. (niet zo koelbloedig als de trainer) Meddo heeft wel `t betere tikwerk en de betere kansen. Mooie steakpasses worden gegeven, maar echt gevaarlijk wordt het niet voor de keepster van Ratti. Lieselot daarin tegen heeft genoeg te doen. Na 40emin wisselt Manon en komt Klaske in het veld om ons weer te versterken. Wencke komt heel ongelukkig terecht en verlaat het veld, Lia neemt haar plaats in. Voor de rust nog een mooie kans tussen Lilian en Natscha, helaas speelt Lil de bal op de keeper.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Realisatie: Te Kamp Reclame