Selectie Sc. Meddo Dames 1 2013-2014

Uitslagen Sc. Meddo Dames 1

Stand Sc. Meddo Dames 1

Dianne bedankt voor alle jaren Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Michelle Kersten   
dinsdag 13 mei 2014 12:36

Zondag 11 mei speelden de dames van Sc. Meddo uit tegen Witkampers te Laren. Op deze mooie dag lijkt het net herfst. De dames waren erg gespannen. Vandaag was ook de dag dat onze lieve leidster/keepster Dianne stopt. Onze goeie spits Lilian en onze toppers Marit, Klaske en Femke speelden hun laatste wedstrijd. En op deze Moederdag was Mijke jarig. Ze is officieel volwassen geworden. Oellie was weer nuchter en top fit om de 3 punten mee naar Meddo te nemen!

Daar is de aftrap! De eerste kans is meteen voor Meddo maar de keepster maakt een redding. Even later schiet Lilian tegen de paal. Meddo combineert mooi op de helft van Witkampers. Carmen is vandaag de keepster die erg blij is dat ze de eerste minuten niet veel hoeft te doen. Zo kan ze rustig bijkomen van de nacht. Ze heeft een paar mooie vangballen. Door een fout van de verdediging van Witkampers komt Wencke er langs, helaas krijgt ze de bal niet goed mee. Milou zet een mooie vrije trap op, hierdoor krijgt Natascha kans, alleen beland de bal in de handen van de keeper. De spits van Witkampers scoort in de 37ste minuut. Hierdoor heeft Witkampers weer vertrouwen en spelen ze sterker dan Meddo.

De 2de helft begint meteen met goed begin voor Meddo. Linde zet een mooie bal voor op Lilian die schiet helaas in de handen van de keepster. Onze sponsor/barman George is ook in de duck-out komen zitten gezellig tussen de meiden. Wencke heeft weer leuk commentaar en zorgt voor de gezelligheid op de bank. Oellie komt er achter wat van dag het is om half 2. Ons uitzicht wordt belemmerd door de verdwaalde grensrechter. Femke is de baas over de bal, haar tegenstander komt er niet langs. Manon laat weten dat de scheidsrechter een privé stamtafel met zich mee draagt IDEAAL toch! In de 55ste minuut scoort Witkampers doordat de bal onder de voet door glijdt helaas 2-0. Linde en Lilian blijven gevaarlijk voor de verdediging van Witkampers.

Ilona en marit zijn ook gezellig komen kijken samen met de baby's Jesse en Charlie. Mooie kans nog voor Natascha maar kan de bal net niet goed genoeg koppen. Mijke verteld dat ook in het verslag moet dat ze naar de bal keek dat jullie dat even weten. Martine was nog goed wakker en red een tegengoal. Dianne heeft een leuke nieuwe kapsel BLONDINE. Carmen valt geblesseerd uit, onze Natascha valt in voor haar. De tegenstander schiet van een afstand en Natascha kan er net niet goed bij, helaas goal 3-0. Er wordt gewisseld bij de tegenstander. Dit is ons moment om Dianne te bedanken. Alle speelster deden hun t-shirt omhoog met allerlei leuke bedankteksten hoeveel Dianne voor het team betekent. Dianne is helemaal verrast. Het spel ging weer verder. Lilian krijgt een publiekswissel want onze spits stopt voor een jaartje. Ze krijgt een mooie roos en een leuk kussensloop waarop een foto staat van de dames. Zo zijn we altijd bij haar in de buurt.

Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd eindstand met een 3-0 verlies. Dit werd al snel vergeten. De dames die gaan stoppen werden in het zonnetje gezet.

 
Dames scoren beide wedstrijden het eerste doelpunt Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dianne Pampiermole-Ros   
maandag 12 mei 2014 11:20

13 – 4 – 14

Ratti – SC Meddo

Ratti begint met de aftrap. In de 4eminuut zet Milou een vrije trap op. Door mooi samen spel van Aafke en Lilian passeert de laatst genoemde de laatste vrouw en scoort de 0 – 1 voor Meddo. Wencke krijgt ook een kans maar werd naast geschoten. De thuisclub komt met een antwoordt en valt aan, Lieselot houdt de bal tegen maar laat hem ook weer los (bijna in de goal) maar door de snelle reactie haalt ze hem van de lijn en schopt hem weg. Ratti krijgt nog een kans maar weer is er Lieselot die de bal met 1 hand uit het doel houdt. Meddo gaat weer in de aanval en Natascha schiet naast. In de 15emin krijgen we een corner tegen die achterlangs gaat en Lia zegt : 100. Milou, Wencke en Lilian  hebben weer een mooi samenspel maar deze wordt gestopt. Lilian komt even later alleen voor de goal en geeft een lob over de keepster en ook net over de goal. Een aanval van de thuisclub wordt gestopt door Anke. De thuisclub wordt moe en geeft aan dat ze willen wisselen, Mietjes zegt Lia. Het zonnetje begint te schijnen en het gaat gelijk op. De  aanval van Ratti wordt te niet gedaan door een rustige, koelbloedige Milou. (niet zo koelbloedig als de trainer) Meddo heeft wel `t betere tikwerk en de betere kansen. Mooie steakpasses worden gegeven, maar echt gevaarlijk wordt het niet voor de keepster van Ratti. Lieselot daarin tegen heeft genoeg te doen. Na 40emin wisselt Manon en komt Klaske in het veld om ons weer te versterken. Wencke komt heel ongelukkig terecht en verlaat het veld, Lia neemt haar plaats in. Voor de rust nog een mooie kans tussen Lilian en Natscha, helaas speelt Lil de bal op de keeper.

 
Dames spelen twee keer gelijk Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dianne Pampiermole-Ros   
maandag 12 mei 2014 11:12

16-3-14

SC Meddo – Witkampers

Meddo begint met de aftrap. Er wordt goed rond getikt. De bezoekers komen toch door de verdediging en in het 16 meter gebied. Lieselot stort zich vol op de bal en heeft hem. Martine verdedigd goed en tikt de bal naar voren, na wat gehotste klots komt Lilian er uit maar wordt geblokt. Wencke kan door en schiet eerst tegen de keepster en dan in de goal 1-0!!! In de 28emin. Heeft Meddo weer een goede aanval maar Linde schiet net over. Met deze stand gaan we de rust in. Helaas komt er een ‘prutje goal’ volgens Ulrich in de tweede helft ( 54eminuut) 1-1. Vanaf die tijd kunnen we bal niet in de ploeg houden en wordt er niet meer getikt zoals in de 1ehelft. Dit blijft ook de eindstand.

 
veel benzine verspild tijdens de grand prix naar ulft Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Freek   
maandag 12 mei 2014 11:00

1e minuut, de scheidsrechter komt in een zeer origineel paars tenue het veld op (dit wordt zijn wedstrijd)! Carmen is terug van weggeweest en staat weer te stralen in de goal. Na een wat rommelig begin neemt Meddo het heft in handen, dit resulteert in een aantal schoten. Aafke schiet de scheenbeschermers uit de schenen van de keepster. Lilian test of het vangnet goed vastzit en vuurt een kanonskogel af die enkele centimeters over gaat. In de 15e minuut torpedeert Martine haar tegenstander die hierna met angstzweet op het veld staat.
In de 20e minuut komt Meddo op 1-0 voorsprong! De keeper van sdouc tast volledig in het duister nadat ze door de angstaanjagende Wencke wordt belaagd en dus zo de bal inlevert, Wencke twijfelt niet en schiet raak. Na 30 minuten toucheert Anke een meisje van sdouc. De scheids vindt het een penalty waard. Carmen maakt zich gereed in de goal. Nr 7 van het eerste dames team sdouc moet de penalty nemen, raak: 1-1.
Ondertussen pelt Michelle haar nagels af, want met nepnagels kan ze morgen niet werken.
De laatste 15 minuten van de 1e helft worden wat rommeliger. nummer 16 van sdouc is erg moe en ligt voor de 4e keer op het veld.

 
Dames uit tegen Vios Beltrum Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dianne Pampiermole-Ros   
maandag 17 maart 2014 16:41

Om 12.00uur klinkt het fluitje en de wedstrijd is begonnen. Het eerste kwartier gaat het redelijk gelijk op. Meddo staat meer op Beltrum zijn helft, maar echte kansen op het doel zijn er nog niet. Het samenspel bij Meddo begint steeds beter te lopen. In de 15e minuut brengt Lilian de dreiging voor het doel samen met Natascha, maar de verdedigers weten de bal te ruimen. In de 25e minuut verdraait Kirsten iets in haar knie en ze kan niet verder. Amber van de B komt er voor haar in op linkshalf en Anke schuift door naar de laatste man positie. Meddo houdt de aanval in. Zo krijgt ook Wencke een schietkans, maar bereikt de keeper. De 37e minuut zijn het weer Wencke en Lilian die het proberen, maar schieten op de keeper. Meddo blijft de aanvallende party.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Realisatie: Te Kamp Reclame