Selectie Sc. Meddo Dames 1 2013-2014

Een spannende wedstrijd deze zondag Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dames 1   
maandag 15 december 2014 12:44

14 december speelden de dames thuis tegen FC Winterswijk.
Hoewel Meddo in de eerste helft het betere spel speelde lukte het voorin niet om tot echte doelkansen te komen. Nog door een gevaarlijke terug speelbal lijkt het eerste doelpunt te vallen aan de kant van Winterswijk. Maar gelukkig kon Lieselot de bal nog net van de lijn aftikken. Michelle Kersten kwam een paar keer langs de verdedeging. Wanneer ze echt kans had van scoren kwam de keeper in met gestrekt been. Waardoor Michelle van het veld afgedragen moest worden. Een penalty was hier meer dan terecht geweest. 
Ook aan de kant van FC Winterswijk lukte het niet om te scoren, hoewel de aanvalsters en middelvelders wel een paar keer gevaarlijk waren. In de achterhoede van Meddo was het goed georganiseerd en het was maar een paar keer echt spannend. De eerste helft eindigde dan ook in een 0-0.

In de tweede helft werd er feller gespeeld. Beide partijen wilde deze wedstrijd natuurlijk winnen. Meddo liet de bal veel tikken, maar toch het eind passje kwam niet aan. Het lukte meddo tot het einde niet om te scoren. Richting het eind van de tweede helft kwamen de dames van Meddo steeds dichter bij het beslissende doelpunt, maar helaas. De wedstrijd eindigt in een 0-0 gelijkstand.

We willen nog even iedereen bedanken die ons dit seizoen heeft aangemoedigd!!

We zien jullie graag ook volgend seizoen weer!

Fijne feestdagen allemaal!!!!!!!

 
Dames winnen met 6-0 van DEO Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dames 1   
maandag 08 december 2014 15:20
Op zondag 7 december vond in Dijkhoek de wedstrijd tegen DEO VR1 plaats. Om 13.00 werd er afgetrapt door Meddo Da1. Meddo begon de wedstrijd goed. Vanaf het eerste moment werd er goed getikt en al snel vielen de eerste twee doelpunten. Binnen zeven minuten wist Ilona Oosterholt twee keer te scoren. Daarna bleef het een tijdje rustig, het speeltempo werd wat minder hoog dan het tempo van het eerste kwartier. Meddo had meer balbezit dan DEO, maar raakte af en toe door niet goed in de voet spelen de bal kwijt. DEO had dan even balbezit, maar kwamen uiteindelijk de verdediging en de keeper tegen. Uiteindelijk werd het derde doelpunt van de wedstrijd wederom gemaakt door Ilona, in de 28e minuut. Voor de rust, in de 43e minuut, wist deze doelpuntenmaakster de voorsprong nog verder uit te breiden naar een 0-4. Met deze luxueuze voorsprong werd de rust ingegaan.
 
Dames winnen van VIOSvr2 Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dames 1   
maandag 01 december 2014 10:17
Zondag 30 november vond de wedstrijd tegen de hekkensluiter Beltrum dames 2 plaats. Voor de toeschouwers en wissels van Meddo was een koude bedoeling. Op het veld zelf hadden ze daar minder last van. Het team van Meddo was na de warming up nog goed warm en in vorm. Nog geen drie minuten nadat het fluitsignaal van het begin van de wedstrijd had geklonken wist Michelle Kersten een mooi doelpuntje te maken. De 0-1 werd met een boog over de keeper het doel in geschoten. Hierna trapte Beltrum af, maar kwam Meddo wederom aan de bal. Hieruit volgde een aanval waaruit uiteindelijk Ilona Oosterholt de 0-2 wist te maken. Binnen nog geen vijf minuten had Meddo een redelijke voorsprong. Uiteindelijk kwam Beltrum deze helft ook nog even aan het voetballen. Met een afstandsschot buiten de 16-meter wierp een speelster de bal over de handen van Lieselot Scholten heen het doel in. Meddo kwam in deze helft nog terug met de 1-3 door Aafke ten Dolle, waardoor de rust met een voorsprong werd ingegaan.
 
Dames verliezen van Witkampers Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dames 1   
maandag 24 november 2014 07:18
Op zondag 23 november vond in Meddo om 11.30uur de wedstrijd Meddo dames 1 tegen Witkampers dames 2 plaats. In het eerste kwartier had Meddo de moeite elkaar te vinden, de ballen strak naar elkaar te passen en kregen de Witkampers de ruimte om te tikken. Met een aanval in de 15e minuut wisten de Witkampers zich op een voorsprong te brengen. Een speelster van hen gaf vanaf de zijkant een voorzet en een ander liep goed door richting het goal. Hierop wisten de verdedigers en de keeper van Meddo door wat miscommunicatie niet goed te anticiperen. De speelster van de Witkampers schoot de bal net langs de eerste paal in het goal. De rest van de helft begonnen de speelsters van Meddo hun spel enigszins te herpakken, maar dat mocht niet baten. Meddo ging met een 0-1 achterstand de rust in.
 
Dames winnen van Hoeve Vooruit Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Dames 1   
dinsdag 11 november 2014 12:36
De wedstrijd die voor zondag 9 november op de planning stond was de uitwedstrijd tegen Hoeve Vooruit. Om half 2 werd er afgetrapt. De eerste helft werd er meer op de helft van Hoeve Vooruit gespeeld. Het samenspel was goed en de dames kwamen ook vaak dichtbij het goal, maar in het begin ging de bal veelal langs het doel heen. Aangezien er geen goede netten of boarding langs het veld stond, leek het dan ook of de teams meer bezig waren met het 'opvissen' van de bal dan het werkelijk rondspelen van de bal. Toch wist Meddo uiteindelijk in de 25e minuut de bal wel in het doel te krijgen, de 0-1. Dit doelpunt werd door Ilona Oosterholt gemaakt. Met deze voorsprong werd de rust ingegaan.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 5
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Realisatie: Te Kamp Reclame