Sc. Meddo content met besluit

Beste leden,

Afgelopen zondag deed zich een vervelend incident voor rondom de wedstrijd van ons eerste elftal. Dankzij daadkrachtig en verstandig optreden van meerdere personen liep de situatie gelukkig niet verder uit de hand.

Iedereen heeft maandag in de media kunnen lezen dat het hierbij ging om de voorzitter van onze tegenstander. Deze man is meteen verwijderd van ons complex en vervolgens is er overleg geweest met beide besturen en de betrokken familie. We hebben toen besloten er eerst een nacht over na te denken, alvorens (eventueel) tot verdere acties over te gaan.

In de loop van de maandag is er meerdere malen overleg geweest met alle partijen en toen gisteravond bekend werd, dat de voorzitter ontheven werd uit zijn functie heeft het bestuur het volgende besloten en kenbaar gemaakt:

Sc. Meddo is content met het besluit van vv Diepenheim en daarmee is er voor ons geen aanleiding meer om verder acties te ondernemen. In overleg met de familie is besloten om geen aangifte te doen. Er zal in de loop van volgende week nog een afsluitend gesprek zijn met betrokken partijen, waarna deze vervelende gebeurtenis definitief afgesloten kan worden.

M.v.g. het bestuur

Agenda

Het laatste Facebook nieuws

Deze site is gemaakt door Flipmedia