Indeling seniorenelftallen 2020-2021

Het seizoen 2019-2020 is voor ons allen tot een abrupt einde gekomen. Het coronavirus heeft ons gedwongen niet meer op de club te komen, een balletje te trappen of zondags een wedstrijd te spelen. Langzaamaan komt het een en ander toch weer op gang. Zo ook het nieuwe voetbalseizoen. De technische commissie is de laatste weken al volop in de weer geweest met het volgende seizoen. Ook de indeling van de seniorenteams hoort hier zeker bij.

Wanneer er wordt gekeken naar de spelerlijst voor het volgende seizoen, kan er worden geconcludeerd dat er voldoende spelers zijn voor 4 senioren elftallen (1e en 2e selectie, 3e en 4e team). Er is zelfs een overschot aan spelers wanneer iedereen fit en aanwezig is.

Tijdens vergaderingen zijn de mogelijkheden besproken en hebben meerdere opties de ronde gedaan. Een van die opties is het oprichten van een extra senioren elftal voor de recreatieklasse (net als het 3e en 4e). Op dit moment zijn er net niet genoeg spelers om dit nieuwe elftal op te richten.

Daarom is de club actief op zoek naar spelers die zich met plezier willen aanmelden bij onze mooie club. Ken jij iemand die hier wellicht voor open staat? Schroom niet en trek ze aan de jas, gooi eens een (voet)balletje op en wie weet speelt hij aankomend seizoen wel bij onze club.

Reageren kan tot 10 juni 2020!

Spelers seniorenelftal 2020-2021 – Lid worden? meld je aan!

Spelers seniorenelftal 2020-2021 – Lid worden? meld je aan!

Ben jij of ken jij iemand die graag recreatief, maar wel in een competitieve setting tegen een balletje trapt? Heb je altijd gevoetbald en begint het toch weer te kriebelen? Of wil je lid worden van een kleinschalige, ambitieuze, ons-kent-ons club waar je je op een uitstekend complex kunt genieten van een potje voetbal?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het komende seizoen staat de teamindeling voor het volgende seizoen alweer op de agenda. Op dit moment speelt Sc Meddo met vier seniorenelftallen. Binnen de recreatieve teams is er een overschot aan spelers, maar helaas nog niet genoeg voor het oprichten van een extra elftal.

Iedereen is welkom zolang je maar de intentie hebt om wekelijks (tijdens het lopende seizoen) op zondagochtend op het veld wilt staan en één keer in de week wilt trainen.

Voor het opzetten van een extra elftal zijn we op zoek naar ongeveer een 8-tal spelers. Reageren kan tot 10 juni 2020!

Sponsormogelijkheden

Lees je dit als ondernemer of eigenaar van een bedrijf en lijkt het je leuk om een voetbalteam te sponsoren? Ook dan staan we open voor een gesprek. Wil je meer informatie, neem contact op met Timon Klanderman (lid Sponsorcommissie en Technische Commissie) via 06 – 29 33 10 78.

Reageren?

Reageren kan via secretaris@scmeddo.nl of neem contact op met één van de leden van de TC. Contactgegevens vind je via deze link.

Mocht het zo zijn dat we met deze oproep tot dit aantal komen dat behoort een extra elftal tot de mogelijkheden

 

Training voor de jeugd op zondag is weer begonnen

Afgelopen zondag is de training voor kinderen van 4 t/m 7 jaar weer begonnen. Deze training is vrijblijvend, en de jeugd hoeft geen lid te zijn van S.c. Meddo.

We starten om 10.30 uur en het duurt tot 11.30 uur.

Wilt u meer weten over deze training, neem dan contact op met Gerrit Oonk 06-23798759

We zien jullie graag a.s. zondag

Kay en Gerrit

Herstarten jeugdtrainingen.

Herstarten jeugdtrainingen  (laatste update)

Vanaf 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer sporten in de buitenlucht. Het doel is voornamelijk dat de jeugd weer de mogelijkheid heeft om te bewegen. De overheid heeft vastgesteld dat:

  • Kinderen tot en met 12 jaar kunnen samen buiten sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is.
  • Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen samen buiten sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij moeten onderling 1,5 meter afstand houden.
  • Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden.
  • Geen ouders langs de lijn.
  • Thuis douchen.
  • Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: blijf thuis!

Wij zijn op moment druk bezig om dit alles zo goed en veilig mogelijk te organiseren, waar bij de gezondheid van onze leden, trainers en andere vrijwilligers voorop staat.
We hopen woensdag 6 mei de trainingen weer te kunnen hervatten. We zullen onze spelers en ouders via de WhatsApp groepen de komende week hier verder over informeren.

 

 

Geen wedstrijden en trainingen t/m 1 juni 2020

Update na 31 maart jl.

Trainingen en activiteiten T/M 1 JUNI 2020 afgelast.

Ons COMPLEX BLIJFT GESLOTEN.

De termijn met betrekking tot de afgelasting van wedstrijden en trainingen is door de KNVB verlengd t/m 1 juni 2020. De ontstane situatie is besproken in het bestuur van Sc. Meddo en we hebben besloten dat in ieder geval t/m 1 juni alle wedstrijden, trainingen en overige activiteiten bij Meddo worden afgelast.

ONS COMPLEX ZAL IN DEZE PERIODE VOOR IEDEREEN VOLLEDIG GESLOTEN ZIJN!

Wij willen iedereen vragen zich hieraan te houden en dus ook niet alsnog activiteiten op het complex in te plannen.

Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij via een bericht op de website zo snel mogelijk nadere informatie verstrekken.

Voor meer informatie van de KNVB klik op deze link:

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59781/competities-amateurvoetbal-niet-hervat

Met vriendelijke groet,

Bestuur Sc. Meddo!

Jubileum 60 jaar Sc. Meddo opgeschort. 

Het voor 5 en 6 juli a.s. vastgestelde jubileum van Sc. Meddo gaat niet door! Na de diverse maatregelen van onze overheid lijkt het bestuur van Sc. Meddo het verstandig dit risico niet te nemen. Gezondheid gaat voor een feestje en dat feestje gaan we op een latere datum zeker inhalen. Even wachten en een pas op de plaats!

 

Rick Krabben behaalt diploma hersteltrainer.

Sinds dit seizoen verzorgt Rick Krabben iedere week op dinsdagavond de hersteltraining. Hiervoor heeft hij inmiddels ook de benodigde papieren bij een twee-daagse cursus van de KNVB behaald.

Wij wensen Rick veel succes met de hersteltraining

 

Hersteltraining

Sc Meddo biedt elk lid de mogelijkheid tot het volgen van hersteltraining bij blessures. Ben je geblesseerd en kun je niet mee doen bij de groepstraining van je eigen team, dan kun je aansluiten bij de hersteltraining van Rick. Er is een gezamenlijk programma voor alle deelnemers per avond, maar oefeningen toegepast per individu zijn ook mogelijk. Rick werkt ook samen met medische staf van Sc Meddo die bestaat uit Wim Geessink, Linda Grevers en Koert Maas.

Wil je meedoen aan de hersteltraining neem dan contact op met Rick Krabben via 06 46 52 04 97.

 

Agenda

Het laatste Facebook nieuws

Deze site is gemaakt door Flipmedia