Freestyle voetballer Rowdy Heinen op bezoek bij Sc. Meddo.

Vanmorgen, zaterdag 16 januari , was Rowdy Heinen op bezoek bij Sc. Meddo om voor de jeugd een drie-tal clinics te verzorgen. Ja en als je dat ziet en zelf moet proberen dan merk je pas hoe moeilijk het is hoeveel training dat wel gaat kosten. Maar zoals Rowdy zegt: “blijf het proberen en dan opeens merk je dat het lukt”.  Een prachtige morgen voor de jeugd van Sc. Meddo georganiseerd door het jeugdbestuur onder leiding van Judith en Dion en een woord van dank naar Rowdy Heinen hoe enthousiast hij zijn “leerstof” bracht.

Let wel: de filmpjes komen na toestemming van Rowdy, dus even wachten graag!.

 

Sportclub Meddo verlengt met trainers

Sportclub Meddo verlengt met trainers

Sportclub Meddo is verheugd om te melden dat het ook volgend jaar verder gaat met een aantal gedreven en gewaardeerde trainers bij onze (senioren)teams.

In een bijzonder seizoen met veel te weinig dagen op het veld heeft de technische commissie aan het eind van het jaar de evaluatie met de trainers en spelers afgerond.

 

Na een sterke seizoensstart deed ons eerste elftal goede zaken in het linkerrijtje van de vierde klasse. Corona gooide roet in het eten en tot de dag van vandaag is het seizoen gestaakt. De hoop op een snelle hervatting is op dit moment klein, maar desondanks verliepen de gesprekken positief.

De technische commissie heeft dan ook besloten om de contracten met hoofdtrainer Bjorn Zweerink en assistent-trainer Jeroen Jolink te verlengen. Zodoende staan zij ook volgend seizoen voor de groep, met hopelijk veel meer voetbal.

Naast de staf van de 1e selectie heeft de club ook besloten om verder te gaan met de hoofdtrainer van ons dameselftal Felix Pampiermole en keeperstrainer Hennie Zeevalk. Ook zij zijn gewaardeerde krachten binnen de club waarmee we graag blijven samenwerken.

Tenslotte staat ook Dion Boeijink volgend jaar voor de groep bij de JO-19 1.

Wij wensen allen veel (sportief) succes de komende tijd!

 

TC

Freestyle clinic voor onze jeugdleden

Helaas kunnen er nog steeds geen wedstrijden gespeeld worden. Daarom hebben onze jeugdleden wel een extraatje verdiend.
Op zaterdag 16 januari hebben we Rowdy Heinen uitgenodigd om naar Sc. Meddo te komen. Rowdy is een bekende Freestyler, zo heeft hij twee keer het Nederlands Freestyle Kampioenschap op zijn naam staan en tijdens de Okinawa Open Freestyle Football, waar wereldwijd alleen de beste Freestylers aan meedoen, werd hij 2e!
Op zaterdag 16 januari komt Rowdy niet alleen zijn fantastische trucs laten zien, maar geeft hij ook drie keer over een Freestyle clinic aan onze jeugdleden.
Alvast een voorproefje? Klik dan op onderstaande links.

Voetbalclinic promo 2019 – YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=J2Ergv5QemE

Pakjes Escape bij Sc. Meddo

Pakjes escape bij Sc Meddo

(kijk ook eve in de fotomap.)

Tijdens de voetbaltraining op woensdag 25 november, werden de spelers van JO9 plotseling verrast door twee Pieten. Het viel al gelijk op dat de Pieten geen cadeautjes en pepernoten bij zich hadden. Wel hadden ze een sleutel bij zich. Met deze sleutel moesten de kinderen binnen op zoek naar de juiste deur om bij de cadeautjes te komen. Deze hadden de slimme kinderen al snel gevonden.
Maar helaas, alle cadeautjes lagen achter slot en grendel. Om bij deze cadeautjes te kunnen komen, moesten de kinderen groepsopdrachten uitvoeren. Voor elk goed uitgevoerde opdracht verdiende de groep een sleutel om zo het slot van het rek, waar de cadeautjes achter lagen, te openen .
In totaal waren er vier sleutels te verdienen. Er werd fanatiek, gepuzzeld, memory gespeeld, gesprongen, cadeautjes doorgegeven en vooral veel gelachen. Dat de JO9 goed kon samenwerken werd al snel duidelijk, want alle vier de opdrachten werden behaald.
Toen alle cadeautjes “bevrijd” waren, was er nog tijd voor één opdracht. Voor ieder kind hadden de Pieten nog een chocoladeletter en zakje met pepernoten, maar deze moesten de kinderen dan nog wel zélf zoeken. De Pieten hadden het de kinderen niet gemakkelijk gemaakt, maar gelukkig werd alles gevonden. In de kantine konden dan eindelijk de cadeautjes worden uitgepakt en werd er gesmuld van de pepernoten.
Pieten bedankt voor deze gezellige avond!

                                                                                                                 

Beste jongens en meisjes,

Lijkt het jou leuk om een keertje mee te doen met een voetbaltraining bij Sc Meddo? Dan ben jij van harte welkom om een vrijblijvend een aantal weken mee te trainen en te kijken of voetbal óók wat voor jou is. Misschien heb je een vriendje of vriendinnetje die al voetbalt bij Sc Meddo, dan kom je gewoon gezellig meeJ
Lijkt dit je wat of wil je graag meer informatie? Neem dan even contact op met Judith Hoog Antink, tel: 06-12354523,
dan zorgen wij ervoor dat jij en jouw ouders netjes worden ontvangen door ons.

Met vriendelijk groet,
Jeugdbestuur Sc Meddo

 

 

 

 

 

 

SCOOR JE EIGEN JUBILEUMSHIRT – ACTIE TOT 1 JANUARI 2021

SCOOR JE EIGEN JUBILEUMSHIRT – ACTIE TOT 1 JANUARI 2021

Dit jaar zijn we als club het seizoen gestart in een prachtig nieuw shirt ter ere van het 60-jarig bestaan.

Vele positieve reacties hebben het bestuur en de sponsorcommissie doen besluiten deze nieuwe actie op te starten.

Het is nu mogelijk om je eigen shirt te bestellen, met het toepasselijke getal 60 op de rug.

Een shirt in je eigen maat (passen is mogelijk) als aandenken aan het jubileum.

De prijs van het shirt is € 47,50 (incl. bedrukking rug).

Wil jij zo’n mooi shirt in huis halen? Meld je dan aan voor 1 januari 2021 hiervoor aan via sponsor.scmeddo@outlook.com

Bij voldoende animo (circa 25 stuks) kunnen we de bestelling uitzetten richting de leverancier.

Techniektraining tijdens de Corona.

Techniektraining voor de jeugd.

Nu er op zaterdagen voorlopig geen wedstrijden gespeeld mogen worden, willen we de jeugd van Sc. Meddo toch graag wat aanbieden!

Afgelopen zaterdag kwamen er 30 fanatieke jeugdspelers, van de JO9 t/m JO14, naar Sc. Meddo voor  een techniektraining onder leiding van Dion Boeijink. Samen met een aantal enthousiaste jeugdtrainers werd er een circuittraining gegeven waarin veel oefeningen aan bod kwamen.

Het werd een zeer geslaagde ochtend, waar na 2 uur iedereen moe maar voldaan naar huis ging!

Volgende week zaterdag 10.30 uur is de volgende training. Spelers t/m JO14 kunnen zich opgeven bij Dion door even een appje te sturen naar 06 30530274. Dus wat houd je tegen!

Kijk voor de eerste techniektraining even in de foto -map.

Het jeugdbestuur.

Hennie Zeevalk nieuwe keeperstrainer

Hennie Zeevalk nieuwe keeperstrainer

Met ingang van van dit seizoen is Hennie Zeevalk binnengehaald als de nieuwe keeperstrainer.

 

Rob Anvelink heeft na 7 jaar te kennen gegeven niet meer verder te willen. Hij stopt volledig als keeperstrainer en gaat genieten van meer vrije tijd. Sc meddo en in het speciaal alle keepers willen Rob nogmaals bedanken voor een geweldige tijd met uitstekende training.

 

Rob draagt de spreekwoordelijke handschoen over aan Hennie Zeevalk. Hennie heeft jarenlange ervaring als keeperstrainer bij verschillende voetbalverenigingen. Hij gaat op de donderdag aan de slag met zowel de keepers voor de jeugd als de senioren.

Sportclub Meddo wenst Hennie veel succes!

Agenda

Het laatste Facebook nieuws

Deze site is gemaakt door Flipmedia