Technische staf 1e en 2e selectie tekent bij

Technische staf 1e en 2e selectie tekent bij

Sc Meddo is verheugd om te melden dat ook dit voor volgend jaar een enthousiaste en gemotiveerde staf voor de groep staat. Dit geldt voor zowel onze 1e als 2e selectie.

 

Hoofdtrainer Bjorn Zweerink heeft bijgetekend en staat volgend jaar voor de groep. Ook assistent-trainer Jeroen Jolink heeft bijgetekend.

 

Bij Sc Meddo 2 heeft de afgelopen jaren Nico Geerdink samen met Henri Zieverink voor de groep gestaan. Voor komend seizoen zal Nico Geerdink zijn werkzaamheden als trainer voortzetten.

Heren, succes!

Tobra artikelen verkoop, opbrengst voor jeugd Sc. Meddo.

Jarenlang was Tobra de leverancier van de Sc. Meddo voetbalkleding. Maar tijden veranderen en er blijft altijd nog wel een voorraad artikelen over. Tobra schenkt de opbrengst van deze artikelen aan de jeugd van Sc. Meddo.

Op 19 juni verkoop aan de jeugd van Sc. Meddo (10.00-14.00 uur) breng je ouder(s) mee! en een dag later 20 juni verkoop aan de senioren. (13.30 14.30 uur)

Verkoop in de kantine van “t Konder!

Voetbaltassen, groot en klein, maximale prijs € 10,-

Voetbalkousen, wit en zwart, voor €3,- of €4,-

Voetbalshorts, wit of zwart, €5,- tot € 10,-

Scheenbeschermers €5,-

Div. restanten, aanvoerdersbanden, sokophouders, keepershandschoenen enz, enz.

 

 

Verrassing voor ons jeugdbestuur

Verrassing voor ons jeugdbestuur

Vorige week woensdag werd ons jeugdbestuur, Judith, Dion, Job, Luc en Kim,  tijdens hun vergadering verrast door enkele bestuursleden met een wel heel lekkere traktatie van onze plaatselijke bakker.

 

Het bestuur had gemeend ons jeugdbestuur, onder de bezielende leiding van voorzitter Judith Hoog Antink, in het zonnetje te moeten zetten voor het fantastische werk afgelopen seizoen, in coronatijd.

Zoals voorzitter Tom memoreerde in zijn toespraak, jullie zagen kansen i.p.v. onmogelijkheden in deze roerige tijd. Er werd contact gezocht met scholen in Meddo, Zwolle en Huppel om kinderen uit te nodigen om vrijblijvend mee te komen trainen. Dit heeft tot nu toe al bijna 20 nieuwe leden opgeleverd in alle leeftijdscategorieën.

Met sportverenigingen in Meddo zoals Penta en Mevo , welke niet binnen mochten sporten en de Knorrepotten, onze carnavalsvereniging werden contacten gelegd . Er werden leuke spelmorgens en -avonden in elkaar gedraaid voor de schooljeugd, voor elke leeftijd wat wils. Met de Knorrepotten werd een vossenjacht gedaan in Meddo-kern. Van al deze activiteiten werd uitvoerig verslag gedaan in het Achterhoek Nieuws zodat Winterswijk op de hoogte werd gebracht van de reuring bij Sc. Meddo.

En dat was nog niet alles. Op de andere zaterdagen kon de eigen jeugd lekker komen trainen om het voetballen niet te verleren. Ook van de kant van het bestuur onze grote dank aan onze jeugdtrainers die “gewoon” trainingen zijn blijven geven aan de jeugd op de vaste trainingsavonden. In de tijd dat de senioren niet mochten trainen hebben de seniorentrainers bij de jeugd hun steentje bijgedragen. Wat ook zeker niet vergeten mag worden, de trainingen voor de allerkleinsten in de Raben Arena verzorgd door Gerrit werden weer gestart dit voorjaar en beleefden afgelopen zondag hun afsluiting met een geweldige buikschuifbaan. Kortom veel reuring bij Sc. Meddo voor de jeugd , ook in coronatijd.

Waarschijnlijk is nog lang niet alles benoemd, kijk alle andere verslagen nog eens na om te zien wat er allemaal voor de jeugd is georganiseerd.

Jeugdbestuur ontzettend bedankt voor jullie inzet voor de jeugd van Meddo

Afsluiting mini’s op zondag.

Afgelopen zondag afsluiting van de mini’s. Eerst een wedstrijdje tegen de ouders. En hoera, de kids winnen met 8-3. Daarna als afsluiter de buikschuifbaan met als toetje een ijsje en een zakje chips. Dank je wel Gerrit Oonk , Lucca Smeenk en Kai Lensink voor een prachtig seizoen. Even wachten en de foto’s flitsen vanzelf voorbij of kijk even in de fotomap!

Gaan voor Gambia kleurt groen!

Gaan voor Gambia kleurt groen!

Het afgelopen seizoen zijn we gestart in een prachtig jubileumtenue. Onze oude tricots echter waren nog in prima staat. Daarom heeft Sportclub Meddo contact gezocht met de Stichting Gaan voor Gambia.

Inmiddels is de kleding aangekomen én in gebruik genomen door de dolblije spelers in Gambia. Meddo is nu ook internationaal vertegenwoordigd! Prachtig om te zien dat wij anderen blij kunnen maken met dit kleine gebaar!

Uiteraard willen we ook de sponsoren bedanken voor de medewerking om de kleding te kunnen doneren.

Kijk voor meer informatie over Stichting Gaan voor Gambia op de website: www.gaanvoorgambia.nl

 

Spelletjescarrousel voor groep 1 t/m 5

Kijk even in de fotomap en zie hoe de jeugd  straalt.

Zaterdagochtend was het de beurt aan de basisschoolleerlingen uit groep 1 tot en met groep 5. Een groep enthousiaste kinderen uit Meddo en Zwolle werd hartelijk ontvangen door vrijwilligers van Sc. Meddo en Penta. Op het hoofdveld stonden allerlei spelletjes klaar. In teams gingen de kinderen de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te verdienen. Zo was er een waterrace, een skippybalparcours, dobbelestafette, pittenzakrace met hindernissen en kleefestafette. Uiteindelijk waren er twee teams met een gedeelde eerste plek. Onder aanmoediging van de andere teams moesten zij nog één keer de strijd met elkaar aan om te bepalen wie de echte winnaar was. Het winnende team kreeg als beloning een goudkleurige medaille.

 

Escape Rooms bij Sc. Meddo voor groep 6 t/m 8

Kijk even in de fotomap en geniet mee!

Vrijdagavond half acht ging bij sportclub Meddo de deur op slot. Binnen zaten 35 basisschoolleerlingen uit groep 6 tot en met groep 8  ‘opgesloten’ in de escaperoom. Om te kunnen ontsnappen moesten ze in kleine groepjes vier levels in vier verschillende kamers spelen. De levels waren gemaakt in de belevingswereld van de kinderen. Zo ging het over gamen, BFF’s, maar ook over leuke kaart en dobbelspellen. Na het scannen van een QR code op hun mobiel, kregen de spelers een filmpje te zien met daarop de opdracht. Door goed samen te werken, puzzels op te lossen, te rekenen en de gekraakte codes door te appen, konden de spelers zichzelf bevrijden. Het team dat dit het snelst deed werd de winnaar en zij kregen als beloning een kubuspuzzel me naar huis.

Update vloer berging.

Update vloer berging.

Niet iedereen komt er, maar de vloer van de berging (daar waar het bier wordt opgeslagen en gekoeld), was nodig aan een update toe. Fons te Boome van het gelijknamige schildersbedrijf was zo vriendelijk dit karwei op zich te nemen. Zie het resultaat en de biertjes kunnen weer schokvrij in de koeling geplaatst worden. Fons namens het bestuur heel hartelijk bedankt! Ere wie ere toekomt!

 

 

Weer een zeer geslaagde activiteitendag.

Weer een zeer geslaagde activiteitendag.

Weer een zeer geslaagde activiteitendag.

Zaterdag 1 mei was er weer van alles te doen voor de basisschoolleerlingen. De kinderen uit groep 1 t/m 5 konden zich ’s ochtends heerlijk uitleven op het springkussen, crossen op de parkeerplaats met de skelters en allerlei spelletjes op het voetbalveld. Dat de kinderen er zin hadden was wel te merken, want ze hadden geen tijd meer om papa of mama uit te zwaaien.
Een extra bedankje gaat naar Wilfried, Koos en Bennie voor het uitlenen en klaarzetten van het springkussen en naar Penta en ’t Kempken voor het gebruik maken van al het spelmateriaal.

Voor de kinderen uit groep 6 t/m 8 was er ’s middags “Het Grote Chaosspel”. Alleen het zoeken én het goed lezen van de opdrachten was al een hele uitdaging, want moesten de veters van de schoenen nu aan elkaar geknoopt worden of moesten tóch de schoenen verwisseld worden? En zo blijkt ineens bokspringen best lastig te zijn. De Engelse versie van  ‘hoofd, schouders, knie en teen’ ging best goed, maar wat was nu eigenlijk “puntje van je neus” in het Engels??? En dan moesten er ook nog allerlei gedichten en limericks voorgedragen worden, die overigens erg creatief bleken te zijn. En dat allemaal tegelijk én door elkaar. Kortom, het was één grote, maar gezellige CHOAS.
Uiteindelijk was er één groepje dat alle 12 opdrachten binnen de vastgestelde tijd als eerste klaar had. Zij werden de nieuwe jury en mochten een opdracht bedenken voor de rest van de groep. Dan blijken de kinderen ineens over echte dans skills te beschikken en gingen de heupjes los op de Macarena.

Kijk voor de foto’s even in de fotomap

Agenda

Het laatste Facebook nieuws

Deze site is gemaakt door Flipmedia