Sport accommodaties vanaf 29 november dicht

Hallo allemaal

Van de KNVB kregen we naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond het volgende bericht:

De komende drie weken moeten alle sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Een harde klap voor onze sport, maar samen met de verenigingen zullen wij wederom onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van het virus.

Dit weekend, zaterdag 27 en zondag 28 november, mag er nog gevoetbald worden. De huidige corona regels zullen hier nog steeds van kracht zijn. Dit betekent:

 • Publiek is helaas niet welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders. Wel geldt dat de spelers ook een CTB verplichting hebben.
 • In de kantine en de kleedkamer is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
 • Vaste zitplaatsen zijn verplicht in de kantine.

Vanaf zondag 28 november 05.00 uur gelden de volgende regels voor de sport.

 • Na 17.00 uur moeten de sportaccommodaties dicht zijn.
 • Wedstrijden van komende zondag, 28 november kunnen doorgang vinden.
 • Georganiseerd buiten sporten na 17.00 uur (wedstrijd of training) is toegestaan met maximaal 4 personen (exclusief instructeur) en op 1,5 meter afstand, maar mag niet plaatsvinden op de sportaccommodatie zelf.

Deze maatregelen van het kabinet gelden voor 3 weken en gelden in ieder geval tot 19 december 2021. Op dinsdag 14 december wordt de situatie opnieuw beoordeeld.

Bestuur Sc. Meddo

Nieuwe aangepaste afspraken m.i.v. 20 november 2021

Hallo allemaal

 

 

Naar aanleiding van de nieuwe corona maatregelen, het aangekondigde verscherpte toezicht van de gemeente Winterswijk en een dringend verzoek van de KNVB hebben we voor de komende weken de volgende aangepaste afspraken gemaakt:

* We verzoeken de leiders/coaches van onze teams om, naast het scannen van de bezoekend partij vanaf vandaag (zaterdag 20 november), ook onze eigen spelers te scannen. En dan benadrukken we:

DIEGENEN DIE NIET BESCHIKKEN OVER EEN GELDIG CORONATOEGANGSBEWIJS KUNNEN GEEN GEBRUIK MAKEN VAN DE KLEEDKAMERS EN KANTINE. ZIJ KUNNEN WEL VOETBALLEN!

* Voor bezoekende verenigingen is er in Meddo geen ruimte om plaats te nemen in de kantine. Dit geldt voor spelers, trainers, vrijwilligers en andere betrokkenen van deze elftallen. Wel bestaat voor hen de mogelijkheid om iets af te halen bij de bar in de kantine en mee te nemen.

* We verzoeken de teams het bezoek aan de kantine qua tijd te beperken.

* Voor elftallen die al eerder gespeeld hebben kunnen niet als toeschouwer op het complex blijven.

Hieronder de maatregelen omtrent het kantinebezoek nog even op een rij.

 • De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca.
 • Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht.
 • De horecavoorziening kan open tussen 06.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds. Waarbij wij ons houden aan onze geldende sluitingstijden.
 • Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats (placering).
 • Om toegang te krijgen tot de kantine en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.
 • Het is de regel dat men het bezoek aan de kantine qua tijd beperkt.
 • Voor elftallen die op een vroeger tijdstip hebben gespeeld bestaat er niet de mogelijkheid om als toeschouwer op het complex te blijven.

Op deze manier dragen wij als voetbalvereniging bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Wij rekenen op een ieders medewerking en begrip

Bestuur Sc. Meddo

 

Nieuwe corona maatregelen (12 november)

De finish ‘leek in zicht’, maar door een enorm toename aan positief geteste mensen, legt het kabinet vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur ons land weer nieuwe maatregelen op. Uiteraard heeft dit voor onze club ook gevolgen. Hieronder de corona maatregelen zoals die van zaterdagavond gelden.

* Gelukkig mag er gewoon gevoetbald worden. Het trainings- en voetbalprogramma kan dus gewoon door gaan.

* De coronacheck vindt ook komende weken plaats, zoals eerder met leiders/trainers is afgesproken.

* Met een juiste QR code mogen de sporters en begeleiders de kantine in, maar moeten daar wel plaats nemen. Daar geldt de 1,5 m regel niet.

* Door de week is de kantine gesloten. In het weekend gelden de bestaande sluitingstijden.

* Naast de actieve vrijwilligers mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn.

 

We rekenen op een ieders medewerking en begrip.

 

Op deze manier hopen we een goede bijdrage te leveren aan het snel terug dringen van het aantal positieve geteste mensen. Op 4 december is dan de volgende persconferentie en horen we hoe het verder gaat.

 

M.v.g. Bestuur Sc. Meddo

 

KEILOOP 2021 AFGELAST

 

Helaas heeft de organisatie van de KEILOOP doen besluiten dat vanwege de aangescherpte Corona maatregelen het niet mogelijk is een goed evenement voor iedereen te organiseren.

Zodoende zal er in 2021 geen KEILOOP plaatsvinden.

 

Sc Meddo

Kennismaken met Sc Meddo!

Kennismaken met Sc Meddo!

 

Ben je 7 jaar of ouder en lijkt het jou misschien wel leuk om te gaan voetballen, maar weet je niet zeker of dit wat voor jou is? Dan kun je dit in de maand november uitproberen. Je mag dan van 2 t/m 25 november twee keer in de week vrijblijvend mee komen trainen met één van de trainingsgroepen  bij Sc Meddo, Eibergseweg 1 in Meddo.
Voor trainingsdagen, -tijden, opgave en verdere informatie kunnen jullie contact opnemen met Judith Hoog Antink tel: 0612354523 of door een mailtje te sturen naar jeugdvoorzitter@scmeddo.nl

Voor alle kinderen van 4 t/m 6 jaar organiseren wij elke zondagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur voetbalactiviteiten in onze Pannakooi. Hiervoor hoef je je niet op te geven en ben je altijd van harte welkom. Wil je wat meer informatie dan kunnen jullie contact opnemen met Gerrit Oonk 0623798759

 

Groeten het jeugdbestuur Sc Meddo

Oproep aan alle voetbalclubs: steun de campagne #Zetjezelfnietbuitenspel

Beste lezer,

U kent de krantenartikelen vast nog wel: de agent die tijdens een trouwstoet in Rotterdam werd neergeslagen, de brandweerman die werd belaagd en bekogeld met vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Helaas krijgen onze hulpverleners te vaak te maken met agressie en geweld. De Taskforce Onze hulpverleners veilig is door het ministerie van Justitie en Veiligheid opgericht om agressie en geweld tegen te gaan. Ik hoop dat uw club zich met mij, de voorzitter van de Taskforce, wil inzetten om agressie en geweld tegen hulpverleners tegen te gaan. Want ook de voetbalwereld krijgt soms te maken met agressie en geweld.

De consequenties zijn tegenwoordig niet mals. Het risico dat je jezelf in de maatschappij daarmee buiten spel zet, is groot. Daarom starten we vandaag met de campagne #Zetjezelfnietbuitenspel en begint scheidsrechter Serdar Gözübüyük op scholen met het geven van workshops. Hiermee zullen we al een grote groep jongeren bereiken. Maar om het bereik nog groter te maken, vraag ik u om hulp. Want via voetbalverenigingen bereiken we nog veel meer jongeren. Ik hoop dan ook dat uw club zich samen met mij wil inzetten om agressie en geweld tegen hulpverleners tegen te gaan.

Hoe doet u mee?
In de bijlage vindt u de poster met Serdar Gözübüyük. De film is in verschillende versies beschikbaar, zodat deze ook kan worden geplaatst op Instagram, Instagram Stories en Facebook via https://every.media/s/WtlBSXIpxBl5lnMY.

Zet tijdens de Week van de Veiligheid (11 t/m 17 oktober) de promotiefilm en/of de poster met Serdar Gözübüyük op uw sociale mediakanalen onder vermelding van de hashtag #Zetjezelfnietbuitenspel of plaats het op uw website. Met elkaar kunnen we de norm in de samenleving versterken en zorgen we ervoor dat hulpverleners hun werk op een veilige manier kunnen doen. Maar daarvoor hebben wij uw hulp hard nodig! Doet u ook mee?

Met vriendelijke groet,

De Taskforce Onze hulpverleners veilig

Rabobank Clubsupport! – STEM NU!

Rabobank Clubsupport! – STEM NU!

Jouw stem is geld waard!  Je kunt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 25 oktober je stem uitbrengen op de club die jij een warm hart toe draagt. Dit is natuurlijk Sportclub Meddo!

Stemmen kan via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Nog geen lid van de Rabobank?

Iedereen van 12 jaar en ouder die een rekening heeft bij de Rabobank kan lid worden van de Rabobank. Elk lid kan 5 stemmen uitbrengen. Ben je nog geen lid, wordt dan snel lid door je aan te melden voor het lidmaatschap via deze link: https://www.rabobank.nl/leden

Agenda

Het laatste Facebook nieuws

Deze site is gemaakt door Flipmedia