Sc Meddo 1 verzekert zich van nacompetitie. Wedstrijdverslag tegen EGVV van Sjonni en natuurlijk de Meddo poule.

Sc Meddo 1 verzekert zich van nacompetitie. Wedstrijdverslag  tegen EGVV van Sjonni en natuurlijk de Meddo poule.

Na de 0-7 winst op vv Lochuizen en het 2-1 verlies van concurrent Neede bij Hoeve Vooruit donderdagavond 17 mei, heeft ons 1e elftal  zich voor het einde van de competitie al geplaatst voor de nacompetitie! Dit willen wij zondag na de thuiswedstrijd tegen EGVV, met hopelijk opnieuw een positief resultaat, graag gaan vieren MET onze supporters! Hierbij is iedereen uitgenodigd om de wedstrijd te komen bekijken en aansluitend een feestje te vieren in de kantine.

Overigens strijdt Meddo, met nog 2 wedstrijden voor de boeg, ook nog voor de tweede plaats in 5B. Het resterende programma bestaat uit een thuiswedstrijd tegen EGVV en de uitwedstrijd tegen DEO, ook dan kunnen we de steun van de Meddo-aanhang zeker gebruiken!

Bestuur Sportclub Meddo

Klik even op onderstaande :

Meddo-EGVV: als gezien door  Sjonni

en de poule: Punten totaal 24

Sc. Meddo – Hoeve Vooruit

Hallo allemaal,
Afgelopen zondag was Hoeve Voorruit de tegenstander van ons eerste elftal, voor de tweede zondag achter elkaar een thuiswedstrijd. Meddo voetbalde opnieuw een goede wedstrijd, creëerde kansen en gaf weinig weg. Jesse Kersten ronde een puike voorzet prima af, een aantal keren was de paal te dik en voorkwam deze dat Meddo op 2-0 kwam. Over het algemeen was Meddo de bovenliggende partij en ging dan ook terecht met de drie punten richting de kantine.

Haarlo – Meddo.

Hallo allemaal,
Afgelopen zondag speelde Sc Meddo in Haarlo tegen de plaatselijk sv. Ruim op tijd was het speelveld rand al goed gevuld met supporters van beide verenigingen, maar er was weinig actie van de voetballers. Wat bleek, voor het tweede jaar op rij kwam er geen scheidsrechter opdraven… De heer Basut had zich afgelopen maandag netjes afgemeld bij de KNVB omdat hij moeilijk kon lopen, hij had namelijk zijn been gebroken. De KNVB had echter vergeten een vervanger aan te wijzen. Na telefonisch contact kwam er toch een scheids, hij moest nog uit Doetinchem komen en daardoor begon de wedstrijd 75 minuten later dan gepland. Maar we moeten zeggen, het wachten op de scheids was wel het wachten waard want die man floot een perfecte pot, shapoo.
Dan de wedstrijd, SC Meddo was in de eerste helft heer en meester, creëerde veel kansen en gaf niets weg. De 0-1 werd aangetekend door Job te Molder, 2 0-2 kwam door een eigen doelpunt tot stand. Na een half uur scoorde Job Geerdink de 0-3 en de mooiste goal werd uit een vrije trap gescoord door Tom Pelle.
SC Meddo heeft dus nu een doelsaldo van 7 voor en 2 tegen, maar heeft ook 6 topscoorders.

Meddo – Vosseveld.

Afgelopen zondag was het derby zondag. Winterswijk kwam op bezoek bij het tweede en Vosseveld was s ’middags te gast bij het eerste.

Sc. Meddo speelde tegen Vosseveld compact en liet Vosseveld de fouten maken waardoor Meddo kon profiteren. Jay Frerichs maakte de 1-0. Mike Kersten maakte er 2-0 van en Jesse Kersten tekende voor de 3-0.

Nadat Vosseveld de 3-1 scoorde werd het toch nog weer even spannend en redde Niek Pampiermolen een prachtig schot door deze op de lat te tikken.

Het laatste Facebook nieuws

Deze site is gemaakt door Flipmedia